Personvernerklæring

Legevaktvest.no benytter seg av cookies (informasjonskapsler) for å lagre statistikk om hvordan våre besøk benytter seg av nettsidene. Verktøyene vi bruker til å samle informasjon om hvordan du bruker dette nettstedet er listet nedenfor. Vi samler ingen personlig identifiserbar informasjon med mindre du gir aktivt samtykke til det.

Hvilke tjenester benytter Legevaktvest.no seg av?
- Google Analytics
- Facebook
- Hotjar

Hva slags informasjon sporer Legevaktvest.no?
Vi logger blant annet hvilke sider du besøker, hvilken trafikkilde du kom fra, hva slags enhet og nettleser du bruker og hvor lenge du oppholder deg på nettstedet.
Ingen data er personlig identifiserbar og alt er trygt lagret, enten i Google Analytics, Facebook eller Hotjar. Vi lager ikke denne dataen hos oss selv. For det meste bruker vi denne informasjonen for å gjøre nettstedet vårt bedre, og for å bedre forstå hva folk ønsker å lese om. Noe av informasjonen brukes også til annonsering, slik at det kan hende du ser annonser fra Legevaktvest.no fordi du har vært inne på vårt nettsted. Disse annonsene vil du normalt se inne på Facebook, men ikke alle annonser vi har på Facebook kommer som følge av at du har vært på vårt nettsted.

Hva kan jeg gjøre for å unngå å bli sporet?
Legevaktvest.no respekterer nettleserinnstillingene dine. Så dersom du har slått på “Deaktivering av sporing” i nettleseren din så vil Legevaktvest.no unnlate å samle informasjon om ditt besøk.“Deaktivering av sporing” (eller “Do Not Track”, “DNT” eller “Disable tracking”) er en innstilling i nettleseren din som gjelder for alle nettsteder du besøker. Dersom du kun ønsker å deaktivere sporing for dette nettstedet spesifikt anbefaler vi at du sletter cookies og forlater nettstedet.

Hvordan slår jeg på “Deaktivering av sporing” i nettleseren min?
Dette avhenger av hvilken nettleser du bruker.
Du kan lese mer om dette her:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari
Internet Explorer