Jobbrelatert stress

Psykososiale risikoer og arbeidsrelatert stress er blant de største utfordringene for helse og sikkerheten til ansatte på arbeidsplassen. Økt sykefravær, dårligere resultater og større antall ulykker og personskader er noen av følgene ved arbeidsrelatert stress. Dette har en betydelig innvirkning på helsetilstanden til ansatte, samt på virksomhetens økonomi.

dato for 2024 kommer
Digitalt (webinar)
Medlemsbedrift: 450,- pr pers, ikke medlem: 750,- pr pers

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for alle, enten om du er arbeidsgiver eller arbeidstaker. Kurset passer i tillegg for alle bransjer.

Hva handler kurset om?

 • Kunnskap om stress om stress, hva som forårsaker det og hvordan du kan takle stress når du blir konfrontert med det.
 • Du får kunnskap rundt verktøy du kan benytte deg av for å få bedre balanse i hverdagen.
 • Forståelse for hvordan mennesker reagerer ulikt i ulike situasjoner og hvordan håndtere disse situasjonene som ofte oppstår i hverdagen.
 • Bedriftshelsetjeneste

  Ledere og medarbeidere fungerer best friske. Et godt HMS-arbeid kan føre til lavere sykefravær, mer fornøyde ansatte, lavere turnover og økt produktivitet. Vi tilbyr derfor gode og skreddersydde BHT-løsninger for alle typer bedrifter. Hos oss finner dere allmennleger samt en rekke spesialister.

  Med bedriftshelsetjeneste hos oss vil alle ansatte i deres virksomhet, inkludert partner og hjemmeboende barn, få medlemspriser på tjenestene hos Legevakt Vest.

  Annen nyttig informasjon

  Hvorfor samarbeide med vår bedriftshelsetjeneste?

  Medlemsfordeler

  Samarbeidspartnere

  Godkjent bedrifthelsetjeneste (BHT)

  Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste er godkjent av Arbeidstilsynet. Vår bedriftshelsetjeneste består av svært dyktige medarbeidere med kompetanse innen arbeidsmedisin, ergonomi, yrkeshygiene, systematisk HMS-arbeid, samt psykososialt og organisatorisk arbeidsmiljø.Vår visjon for bedriftshelsetjenesten er ikke å være størst, men best. For oss er det viktigst at vi kjenner våre kunder og at de kjenner oss, slik at samarbeidet med bedriftshelsetjenesten gir merverdi både for arbeidsgiver og arbeidstaker. Gjennom inngående bransjekunnskap og tverrfaglig arbeid tilbyr vi våre kunder løsninger som er målrettede og bransjetilpasset.

  Vi bistår virksomheter i arbeidet med å skape sunne og trygge arbeidsforhold. Bedriftshelsetjenesten er en fagkyndig og rådgivende tjeneste innen forebyggende og systematisk HMS-arbeid, og skal ha en fri og uavhengig stilling i arbeidsmiljøspørsmål.I tillegg til å tilfredsstille Arbeidstilsynets krav til kompetanse og kvalitet, tilbyr vi også andre tjenester gjennom Legevakt Vest og våre samarbeidspartnere.

  Hvorfor samarbeide med vår bedriftshelsetjeneste?
  Noen bransjer er pålagt gjennom egen forskrift å knytte seg til godkjent bedriftshelsetjeneste (se om din virksomhet har plikt her). Andre har plikt som følge av økt risiko for sykdom, skade og psykisk belastning i arbeidet. En del virksomheter velger å knytte seg til en bedriftshelsetjeneste fordi de ser at det lønner seg. Et godt HMS-arbeid kan føre til lavere sykefravær, mer fornøyde ansatte, lavere turnover og økt produktivitet.

  Medlemsfordeler
  Alle virksomheter som er tilknyttet Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste får unike fordeler gjennom oss. Alle ansatte i virksomheten, inkludert partner og hjemmeboende barn, vil få medlemspriser på tjenestene hos Legevakt Vest. I tillegg tilbyr Ullern Trening rabatterte priser på trening.

  Samarbeidspartnere
  Legevakt vest BHT har godt samarbeid med følgende aktører:

  Møt vår lungelege!


  bedriftshelsetjeneste.

  Legg inn din epost under og vi vil ta kontakt for å avtale en uforpliktende og gratis veiledningstime.