Influensavaksine til din bedrift

Vi tilbyr influensavaksine fra uke 40-42 og du kan nå booke tid til din bedrift. Vi kan komme ut til dere eller dere kan komme til oss.

Vaksinering av din bedrift

Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste tilbyr årets influensavaksine til din bedrift. Vi kan komme ut til dere, eller dere kan komme til oss.

Alle arbeidstakere har krav på et trygt arbeidsmiljø, og vaksinasjon kan være ett av virkemidlene for å oppnå dette. I noen sammenhenger kan også arbeidstaker utgjøre en smitterisiko for andre, og vaksinasjon kan redusere risikoen for å spre smitte videre. Disse ulike begrunnelsene for vaksinasjon av ansatte reguleres av ulikt lovverk. I tillegg kan enkelte arbeidsplasser tilby vaksine mot sykdom det ikke nødvendigvis er noen økt risiko for smitte på jobb, men som kan påvirke sykefravær, kapasitet og beredskapsevne på arbeidsplassen.

Privat legevakt

Legevakten holder åpent 365 dager i året. Her møter du kun erfarne leger. Du er velkommen til drop-in i hele åpningstiden. Ønsker du å bestille time kan du gjøre det i kontaktskjemaet under eller på tlf 23 25 11 11

OBS! Har du feber, hoste eller andre symptomer på Covid-19 ber vi deg om å ikke oppsøke legevakten.

Legevaktens åpningstider
Mandag - fredag : 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 12:00-18:00

Silurveien 2, 0380 Oslo
Du finner oss langs Ring 3. Gode parkeringsmuligheter og kort avstand fra t-bane og busstopp.

Videokonsultasjon

For å gjøre det enklere for deg tilbyr vi hos Legevakt Vest konsultasjon over video.
Pris: 450 kr

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?